Begeleiding bij autisme (PGB)

PGB

Eindhoven

Bij jou thuis

Nanna van den Nieuwendijk - Begeleiding autisme PGB Eindhoven

Begeleiding bij autisme (PGB)

Ik ga je helpen met het op de rit krijgen en houden van je leven. Als je autisme hebt, dan kan je sneller overbelast raken en vastlopen. Samen gaan we aan de slag om overzicht, ritme, structuur en balans te creëren. Mijn begeleiding is praktisch, opbouwend en positief en kan worden betaald vanuit je PGB budget. Mijn werkomgeving is Eindhoven (+20km).

Begeleiding bij autisme (PGB)

Nanna van den Nieuwendijk - Begeleiding autisme PGB Eindhoven

Professioneel, persoonlijk en betrokken.

Autisme is een rode draad in zowel mijn werk- als prive leven, dus ik begrijp heel goed je vragen, stress en onoverzichtelijkheden. Op dit moment is er geen wachtlijst voor aanmelding. Ik ben benieuwd naar je verhaal en waar ik je bij kan helpen. Mijn werkomgeving is regio Eindhoven, ik kom graag bij je langs of we spreken af op een neutrale plek naar keuze. Tot binnenkort! Groetjes, Nanna.

Ervaringen

"Nanna, ik wil je zo bedanken voor wat je voor me betekend hebt. Ik ben naar Eindhoven gekomen voor mijn werk en ik kende daar niemand. Door Corona werd ik verplicht om thuis te werken en daardoor werd mijn leven heel beperkt. We hebben elkaar alleen via de camera gezien, maar ik keek er altijd naar uit als we een afspraak hadden. Je bent zo positief en je wist altijd een tip te geven waar ik meteen wat mee kon. Met jouw hulp heb ik een nieuwe liefdesrelatie en nieuwe contacten door waardevol vrijwilligerswerk dat ik ben gaan doen. Ik zal je nooit vergeten."

Online hulp bij ontzuren, pH waarde, reuma, jicht, psoriasis eczeem, huidklachten, vermoeidheid, meer energie, Online life coach, online voedingsadvies, online coaching, coaching bij werkstress, work life balance, corona coaching, coaching autisme, ontzuren, online afvallen, gewichtsverlies, afslanken, zuur base, basisch eten, online voedingscoach, voedingsdeskundige, ervaringen, maatschappelijk werk, burn out, leefstijl, vitaliteit, online gezonde workshops, workshop gezonde voeding, workshop vitaliteit, workshop voeding en energie, werk, bedrijven, hr, verzuimpreventie, Nanna van den Nieuwendijk, reviews, ervaringen, docent voeding en leefstijl, onderwijsontwikkelaar, Eindhoven, allergie, intolerantie, gezond eten, normaal eten, dieet, dieetadvies, gewichtsconsulent, bedrijfsmaatschappelijk werk, verzuimpreventie, preventief medisch onderzoek, pmo, urine, natuurvoeding, gedragsverandering, gedrag

Jacqueline
Begeleiding autisme

"Via mijn werkgever ben ik bij jou terecht gekomen. Ik was depressief en niet meer productief. De huisarts schreef me medicatie voor maar dat hielp niet. Ik heb autisme, maar ik dacht niet dat dit de reden was dat het niet meer ging. Je heb me uitgelegd wat autisme voor mij betekent, hoe mijn brein werkt en hoe het komt dat ik er zo doorheen zat. Samen hebben we mijn werk- en prive agenda wekelijks besproken, bereiden we gesprekken voor en het is gewoon fijn om elke week even alles met je door te nemen. Mijn leven is meer op orde, mijn werkgever is tevreden over mijn productie en ik snap steeds meer wanneer 'mijn blokjes omhoog staan' en hoe ik vervolgens kan herstellen. Dat je zelfs mee nieuwe kleren bent gaan kopen vind ik heel bijzonder maar ook waardevol want ik zag er enorm tegen op."

Online hulp bij ontzuren, pH waarde, reuma, jicht, psoriasis eczeem, huidklachten, vermoeidheid, meer energie, Online life coach, online voedingsadvies, online coaching, coaching bij werkstress, work life balance, corona coaching, coaching autisme, ontzuren, online afvallen, gewichtsverlies, afslanken, zuur base, basisch eten, online voedingscoach, voedingsdeskundige, ervaringen, maatschappelijk werk, burn out, leefstijl, vitaliteit, online gezonde workshops, workshop gezonde voeding, workshop vitaliteit, workshop voeding en energie, werk, bedrijven, hr, verzuimpreventie, Nanna van den Nieuwendijk, reviews, ervaringen, docent voeding en leefstijl, onderwijsontwikkelaar, Eindhoven, allergie, intolerantie, gezond eten, normaal eten, dieet, dieetadvies, gewichtsconsulent, bedrijfsmaatschappelijk werk, verzuimpreventie, preventief medisch onderzoek, pmo, urine, natuurvoeding, gedragsverandering, gedrag

Coen
Begeleiding autisme

"Nanna draait alweer een paar jaar mee binnen Sioux Technologies. Ze startte met het geven van voeding- en leefstijladviezen waarmee ze meerdere collega's zichtbaar goed geholpen heeft. In de Corona tijd kregen sommige collega’s het zwaar. Omgaan met de grote verandering van kantoor naar volledig thuis had een behoorlijke impact. Denk aan thema’s als eenzaamheid, het vervagen van de work- life balance, het gemis van de familie in het buitenland, leefstijlproblematiek en het opnieuw vinden van een ritme en structuur. Nanna is naast leefstijldeskundige ook een ervaren maatschappelijk werkster en life coach. Daarmee wist ze onze collega's die het nodig hadden weer goed op weg te helpen.

Life coaching bieden we binnen Sioux nu structureel aan. Het is een laagdrempelige stap voor collega's die even een luisterend oor nodig hebben of hulp bij een moeilijke situatie, thuis of op het werk."

Hans Odenthal
Departmentmanager SIOUX
SIOUX Technologies

Met Nanna heb ik, in mijn rol als groepsleider, mogen samenwerken bij de begeleiding van een van de mensen uit mijn groep.

Deze persoon zat door een combinatie van depressiviteit en autisme minder goed in zijn vel, waarbij hij moeilijk kon omgaan met onverwachte situaties en veranderende omstandigheden of zaken die niet volgens planning verliepen. Door de professionele en ook warme en fijne begeleiding van Nanna met hem 1-op-1 in wekelijkse sessies zijn er enorme stappen vooruit gezet, waarbij deze persoon beter kan identificeren wanneer deze situaties zich voordoen en ook hoe hij het beste kan omgaan met deze situaties.

Verder heeft Nanna ook mij op een aantal momenten uitleg, tips en handvaten gegeven over hoe als groepsleider de randzaken zo in te regelen zodat deze persoon zijn werk zo goed mogelijk kan uitvoeren. Hierbij waren de lijntjes tussen Nanna en mij kort, zodat we snel konden schakelen indien er zaken geregeld of aangepast dienden te worden.

De samenwerking met Nanna is erg prettig. Ze is iemand die altijd bereid is om te helpen en mee te denken, in het belang van de persoon zelf en daarbij ook extra stappen te zetten als het zaken betreft die op de rand van haar taken en verantwoordelijkheden ligt (of zelfs daarbuiten).”

Christian Vleugels
Projectmanager SIOUX
SIOUX Technologies

"In het contact met Nanna voel ik een positieve energie voor het ‘well-being’ van onze medewerkers. Ze stelt de goede vragen en legt de vinger op de zere plek. Ik verwijs met vertrouwen collega’s aan haar door en ben blij met haar aan boord bij Sioux."

Sandra Grun
HR manager
SIOUX Technologies

"Ik had stress op het werk. Voornamelijk bij de omgang met collega's. Doordat ik autisme heb is dat niet vanzelfsprekend voor me. Je hebt me geholpen Nanna met het voorbereiden van sociale situaties zodat ik minder onzeker ben. Dank je wel."

Online hulp bij ontzuren, pH waarde, reuma, jicht, psoriasis eczeem, huidklachten, vermoeidheid, meer energie, Online life coach, online voedingsadvies, online coaching, coaching bij werkstress, work life balance, corona coaching, coaching autisme, ontzuren, online afvallen, gewichtsverlies, afslanken, zuur base, basisch eten, online voedingscoach, voedingsdeskundige, ervaringen, maatschappelijk werk, burn out, leefstijl, vitaliteit, online gezonde workshops, workshop gezonde voeding, workshop vitaliteit, workshop voeding en energie, werk, bedrijven, hr, verzuimpreventie, Nanna van den Nieuwendijk, reviews, ervaringen, docent voeding en leefstijl, onderwijsontwikkelaar, Eindhoven, allergie, intolerantie, gezond eten, normaal eten, dieet, dieetadvies, gewichtsconsulent, bedrijfsmaatschappelijk werk, verzuimpreventie, preventief medisch onderzoek, pmo, urine, natuurvoeding, gedragsverandering, gedrag

Medewerker
Online life coaching
SIOUX Technologies

"Ik heb een goede baan en ik doe leuke dingen met vrienden. Maar eigenlijk heb ik altijd stress. Mijn huis is niet op orde en ik eet niet gezond. Ook voel ik me vaak eenzaam omdat het contact onderhouden met mijn vrienden me veel energie kost en ik een liefde mis. Het lijkt zo simpel, maar een weekstructuur die we samen gemaakt hebben helpt me heel erg. Dat je altijd met me meekijkt wat de planning is en ziet waar ik moet bijschakelen voelt als een steun zodat ik niet elke keer me volledig opbrand bij een gelegenheid die het niet waard is. Je kan mijn leven niet fiksen, dat weet ik... maar  dat je er altijd bent is wel heel erg helpend."

Online hulp bij ontzuren, pH waarde, reuma, jicht, psoriasis eczeem, huidklachten, vermoeidheid, meer energie, Online life coach, online voedingsadvies, online coaching, coaching bij werkstress, work life balance, corona coaching, coaching autisme, ontzuren, online afvallen, gewichtsverlies, afslanken, zuur base, basisch eten, online voedingscoach, voedingsdeskundige, ervaringen, maatschappelijk werk, burn out, leefstijl, vitaliteit, online gezonde workshops, workshop gezonde voeding, workshop vitaliteit, workshop voeding en energie, werk, bedrijven, hr, verzuimpreventie, Nanna van den Nieuwendijk, reviews, ervaringen, docent voeding en leefstijl, onderwijsontwikkelaar, Eindhoven, allergie, intolerantie, gezond eten, normaal eten, dieet, dieetadvies, gewichtsconsulent, bedrijfsmaatschappelijk werk, verzuimpreventie, preventief medisch onderzoek, pmo, urine, natuurvoeding, gedragsverandering, gedrag

Jaap
Begeleiding autisme

"Het liefst ben ik gewoon altijd thuis. Ik heb een vriendin maar zij maakt altijd ruzie. Corona is echt zo fijn voor me maar ik maak me druk dat mijn collega's iets van me vinden wat ik niet in de gaten heb. Als volwassen man voelde ik een drempel om hulp te vragen. Je bent heel direct en dat is niet altijd fijn, maar wat je zegt is wel heel helpend. Ik had nooit bedacht iets leuks te doen en een cadeautje te kopen toen mijn vriendin jarig was. Het klinkt raar, maar de kleine details die jij ziet en me mee helpt maken wel dat ik minder gedoe heb en me ergens wel beter voel.

Online hulp bij ontzuren, pH waarde, reuma, jicht, psoriasis eczeem, huidklachten, vermoeidheid, meer energie, Online life coach, online voedingsadvies, online coaching, coaching bij werkstress, work life balance, corona coaching, coaching autisme, ontzuren, online afvallen, gewichtsverlies, afslanken, zuur base, basisch eten, online voedingscoach, voedingsdeskundige, ervaringen, maatschappelijk werk, burn out, leefstijl, vitaliteit, online gezonde workshops, workshop gezonde voeding, workshop vitaliteit, workshop voeding en energie, werk, bedrijven, hr, verzuimpreventie, Nanna van den Nieuwendijk, reviews, ervaringen, docent voeding en leefstijl, onderwijsontwikkelaar, Eindhoven, allergie, intolerantie, gezond eten, normaal eten, dieet, dieetadvies, gewichtsconsulent, bedrijfsmaatschappelijk werk, verzuimpreventie, preventief medisch onderzoek, pmo, urine, natuurvoeding, gedragsverandering, gedrag

Sjoerd
Begeleiding autisme