Heb ik een burn-out? | Doe de online test!

Burn-out?

Doe de online test!

Heb ik een burn-out? Doe de test!

Maak de burn-out test (werk gerelateerd) en krijg direct advies over jouw huidige mentale stressbeleving op het werk. Geen zorgen! Je hoeft geen mailadres of persoonlijke gegevens in te vullen. De uitslag is volledig anoniem.

Stap 1 van 27

Energie

Test "Heb ik een burn-out?".
Als ik op het werk ben, dan voel ik me geestelijk uitgeput en opgebrand.(Vereist)

Gaat het niet goed met je? Vraag om hulp!

Samen sta je sterk! Bel of mail me, dan ga ik je helpen. Sinds 2003 begeleid ik mensen naar een gelukkiger bestaan. Ik ben maatschappelijk werkster, life coach, leefstijldeskundige, docent en ervaren partner van diverse bedrijven waarbij ik werknemers help om weer in hun kracht te staan.

Vraag naar de mogelijkheden van financiering binnen jouw arbeidsvoorwaarden aan je werkgever.

Online hulp bij ontzuren, pH waarde, reuma, jicht, psoriasis eczeem, huidklachten, vermoeidheid, meer energie, Online life coach, online voedingsadvies, online coaching, coaching bij werkstress, work life balance, corona coaching, coaching autisme, ontzuren, online afvallen, gewichtsverlies, afslanken, zuur base, basisch eten, online voedingscoach, voedingsdeskundige, ervaringen, maatschappelijk werk, burn out, leefstijl, vitaliteit, online gezonde workshops, workshop gezonde voeding, workshop vitaliteit, workshop voeding en energie, werk, bedrijven, hr, verzuimpreventie, Nanna van den Nieuwendijk, reviews, ervaringen, docent voeding en leefstijl, onderwijsontwikkelaar, Eindhoven, allergie, intolerantie, gezond eten, normaal eten, dieet, dieetadvies, gewichtsconsulent, bedrijfsmaatschappelijk werk, verzuimpreventie, preventief medisch onderzoek, pmo, urine, natuurvoeding, gedragsverandering, gedrag

Heb ik een burn-out?

Voel je je opgebrand, vermoeid, ben je niet meer productief op je werk en thuis niet meer jezelf? Een burn-out ontstaat geleidelijk wanneer je na een lange periode van maanden tot misschien zelfs jaren constante stress hebt ervaren. Een burn-out merk je meestal te laat nadat je een heel lange tijd over je grenzen heen bent gegaan. Bron filmpje: CSR