Een passende oplossing!

Lifecoach

Leefstijldeskundige

Verzuimpreventie

Aanmeldprocedure.

Werkgevers.
Lifecoaching is een laagdrempelige, veelal preventieve dienst die je medewerkers snel weer op de rit helpt. De coachingstrajecten kunnen bekostigd worden uit het verzuim- of ontwikkelbudget van de medewerker. Voor meer informatie neem contact met me op.

Werknemers.
Heb je een klankbord nodig en hulp om weer de regie te nemen over je situatie? Ik help je graag vooruit. Neem contact op met je leidinggevende of HR voor de mogelijkheden binnen de arbeidsvoorwaarden. Kom je er niet uit? Ik denk graag met je mee.

Particulieren.
Ook als er geen financiering via je werkgever mogelijk is, dan help ik je graag op weg. Bel of mail me, dan plannen we online een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om samen te kijken wat ik voor je kan betekenen. Tot binnenkort!

Wat kan je verwachten?

Snel weer op de rit.
Concreet, praktisch en verhelderend, dat is mijn werkwijze. We gaan meteen aan de slag. Lifecocaching is geen medisch of therapeutisch programma, het is een kort en doelgericht traject voor iedereen die behoefte heeft aan een luisterend oor, steun om weer richting te bepalen en te leren omgaan met zaken waar je even zelf niet uit komt.

Online en flexibel.
Mijn coachingsgesprekken zijn altijd online, via videobellen. Na het maken van de afspraak ontvang je per mail een uitnodiging en link naar het gesprek. Het is mogelijk via een online reserveringssysteem een afspraak te plannen.

Contactgegevens.
Wil je meer informatie?
Alle programma's zijn maatwerk.
Ik denk graag met je mee.
Mail: nanna@foodincompany.nl
Telf.: 06-49125447

"Alleen kom je ver, samen kom je verder."