Krijg grip op je leven!

Praktisch advies

Weer in balans

Online coaching

*Aan deze pagina wordt nog gewerkt*

Online coaching op het werk, is dat iets voor jou?

Niet lekker in je vel
Als je niet lekker in je vel zit, dan presteer je minder. In elk opzicht. Ook op het werk. Kwesties die je dwars zitten (zowel privé als werk gerelateerd), kunnen dusdanig in de weg zitten dat het niet lukt om ontspannen en gedreven te doen wat je wilt en moet doen.

Een plan maken
Ligt er letterlijk teveel op je bord, dan zie je de oplossing niet meer. Ik help je orde scheppen en een actieplan te maken. Concreet, praktisch en verhelderend, dat is mijn werkwijze. We gaan meteen aan de slag.

Thema's
Werkstress, hoge werkdruk en (psychische of fysieke) klachten, samenwerkingsproblemen met leidinggevenden of collega's, onzekerheid over functioneren en functie, werk- en privé balans, problemen thuis, ontevredenheid, verlies aan motivatie, autisme en werk, international en cultuurverandering

Wat kan je verwachten?

Een snelle start
Het eerste gesprek is een kennismaking. Ik wil graag weten wie je bent en wat de reden is dat je een afspraak hebt ingepland. Daarna gaan we meteen aan de slag. De tweede afspraak maken we een overzicht van wat er speelt, een voorlopig plan en bijpassende actiepunten.

Een luisterend oor en hulp
"Wat wil ik, wat kan ik, wat moet ik daarvoor doen?" Ik help je met reflectie en je bewuster te maken van wat je denkt, voelt, doet en meemaakt. Het doel: het verbeteren van je persoonlijke omstandigheden zodat je weer in je kracht staat en plezier in het werk en leven hebt.

Over mij en je werkgever
Ik ben resultaatgericht, praktisch, betrokken en toegankelijk. Ik help je weer grip te krijgen en de juiste verantwoordelijkheid te nemen in jouw situatie. Wat we bespreken blijft tussen ons. Echter, als je het fijn vindt, kan ik samen met jou het gesprek aangaan met leidinggevende(n) en HR.

"Om gelukkiger te zijn, moet je iets doen waar je gelukkiger van wordt."